Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Ocak Partisi'nin belgesini aldıklarını ve parti teşkilatının her İYİ Partili kardeşlerini ocağa davet ettiğini açıkladı. Ocak Partisi'nin ilk ziyaretini Osmanlı Devleti'nin kurulduğu topraklar olan Söğüt'e yaptığını belirten Canpolat, burada Ertuğrul Gazi Türbesi yerleşkesi içindeki Ertuğrul Gazi Camii'nde cuma namazı kıldıklarını ve mevlidi şerif okuttuklarını söyledi. Canpolat, Ocak Partisi'nin "bütün kitleleri bir yuvada toplayıp onu var etmek için kurulduğunu" ve "vizyon ve misyonunun çok geniş olduğunu" belirtti. Canpolat, Ocak Partisi'nin Osmanlı ocakları ile birlikte kardeş teşkilat olduğunu, milletin birlik, beraberlik ve bütünlüğünü koruyup kollayacak bir siyasi parti olduğunu vurguladı.

Canpolat, ilk ziyaretini Söğüt'e yapmasının nedenini açıklarken, "Söğüt bir ocaktır, yuvadır ve herkesi birleştirir. Burada bütün siyasi parti seçmenlerine hatta yöneticilerine dahi kapısı açıktır." dedi. Canpolat, Söğüt'ün Türk tarihindeki önemine de atıfta bulunarak, "Söğüt dünyaya mühür vurmuş bir markadır. Bizlerin niyeti yeniden dünyaya mühür vurmak değildir, niyetimiz haddimizi biliyoruz ve biz toz almış bu mührün üzerindeki o tozları temizlemeye geliyoruz." şeklinde konuştu.

Ayrıca Canpolat, Ocak Partisi'nin milletin istek ve taleplerine göre hareket edeceğini ve "dış devletlerin güdümünde olmayacağının garantisini" verdi. Canpolat, Ocak Partisi'nin teşkilatlanması hakkında da bilgi vererek, "Yerel seçimde Ocak Partisi'ni sandıkta göreceksiniz." dedi.