Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'in Sarıcailyas Mahallesi'nde yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında dere taşarak, karayolunda çökme tehlikesi oluşturdu. Seyitgazi ilçesinin yakınında kurumuş olan dere, sel sonrasında taşarak karayolunu kapladı. Oluşan balçık ile birlikte yolda çökme riski oluştu ve sürücüler tedbirli bir şekilde ilerledi. Mahalle sakinleri ise şaşkınlık içinde olayı izledi. Sel felaketi nedeniyle birçok yol kapalı durumdayken, bayanlar yoldan geçerken zorluk yaşadılar.

Mahalle sakinlerinden Üzeyir Tuncer, köyün kuruluşundan beri böyle bir sel felaketi yaşamadıklarını belirtirken, tehlike oluşan köprünün altına destek konulması gerektiğinin altını çizdi. Dere sularının çekilmesiyle birlikte karayolu balçıkla kaplanmış durumda. Oluşan sel felaketi, bölgeyi etkisi altına alarak, birçok yolu kapalı duruma getirdi.

Yaşanan doğal afet, Sarıcailyas Mahallesi sakinlerinin hayatını olumsuz yönde etkiledi. Sel sularının çekildiği karayolunda birçok taşıtın ilerlemekte zorlandığı görülürken, bölgede bulunan köylerin yollarının kapalı olduğu öğrenildi. İkamet edenlerin büyük bir kısmı, doğal afetin bu kadar büyük olmasını hiç beklemiyordu. Sel felaketi nedeniyle yaşanan sıkıntıların bir an önce çözülmesi bekleniyor.