Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta'da gerçekleştirilen "Uluslararası Gül Festivali" çelenk sunumu ve kortej yürüyüşü ile başladı. 2-4 Haziran 2023 tarihlerinde Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin açılışı, Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılması ve saygı duruşu ile yapıldı. Festival süresince çeşitli etkinlikler düzenlenecek.



Festival açılış töreninde, Vali Aydın Baruş ve Belediye Başkanvekili Uğur Büyükçulcu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Festival, Isparta Belediyesi önünden Valilik binası önüne yapılan kortej yürüyüşü ile devam etti. Korteje, Vali Aydın Baruş, Belediye Başkanvekili Uğur Büyükçulcu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, dernekler, kulüpler, yerli ve yabancı folklor ekipleri, okullar ve vatandaşlar katıldı. Kortejde ayrıca milli ve yerli otomobilimiz Togg da yer aldı. Kortejde, mehteran ekibi, okullar, engelli denekleri, sivil toplum kuruluşları, Isparta Belediyesi ekiplerinin yanı sıra yurt dışından da katılımcılar bulunmaktaydı. Kortej geçerken vatandaşlara gül yaprakları ve gül suları serpildi.



Festival, Mustafa Ceceli'nin verdiği halk konseri ile devam edecek.