Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde yaşanan sel felaketinde, Çatören Mahallesi'nde 3 ev yıkıldı. Sel sularının önüne ne çıktıysa alıp götürdüğü mahallede, hayvan kayıpları da yaşandı. Ölen ya da yaralının olmadığı bölgeye, AFAD, İZ Arama Kurtarma ekipleri ve jandarma personeli sevk edildi.

İki gündür bölgeyi etkisi altına alan sağanak yağış, bazı mahallelerde sel meydana getirdi. Sel sularının en çok etkilediği mahallerden birisi olan Çatören Mahallesi'nde, yaşanan felaket sonucu mahalledeki 3 ev yıkıldı. Hayvanların da telef olduğu bölgede, iş makineleri çalışmaya başladı.

Mahalle sakinlerinden Zihni Yıldırım, "İki gündür çok yoğun bir yağış var. Yüksekteki tarım arazileri hasar gördü. İki gün süren yağış bugün bizim mahallemizi etkiledi. Şimdiye kadar buralarda görülmemiş bir sel yaşadık, önünde ne varsa alıp götürdü." şeklinde konuştu.

Yaşanan felakete rağmen, şükürler olsun ki can kaybı yaşanmadı. Mahalledeki tarım arazilerinin büyük bir kısmının zarar gördüğü belirtilirken, sel felaketinin yaralarının sarılması için çalışmalar devam etmektedir.