Gözden kaçırmayın

19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri19 Eylül Gaziler Günü - Kahramanlar Sahada, Vatan Onlarla Spor Etkinlikleri

Bugün bölgede hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlarının yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığındaki değişikliklerin önemli düzeyde olmaması beklenirken, rüzgarın orta kuvvette güneyli, zamanla batılı yönlerden eseceği tahmin ediliyor.

Bölgede özellikle kuvvetli yağış uyarısı yapılmış olup, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksaklıklar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Afyonkarahisar genelinde sabah saatlerinde hava durumunun parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı öngörülüyor. İlçelere göre yapılan incelemelerde, sıcaklıkların genellikle 21 derece civarında olacağı gözlemleniyor. Ancak Kızılören ilçesi için 19 dereceye kadar düşük sıcaklıklar tahmin ediliyor.

Hava durumu bilgileri düzenli olarak takip edilmeli ve olası olumsuzluklara karşı tedbirli olunmalıdır.