Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bugün de devam eden yoğun yağışlar Eskişehir bölgesini etkisi altına alacak. Hava sıcaklığı da düşerek mevsim normallerinin altına inecek.



Eskişehir Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bölgede parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak ve aralıklı sağanak yağış ile gök gürültülü sağanak yağış yaşanacak. Yağışların yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Müdürlük yetkilileri, "Hava sıcaklığı 2 ila 4 derece azalarak mevsim normallerinin altında seyredeceği beklenmemektedir. Rüzgâr genellikle kuzey ve batı yönlerinden hafif ve bazı zamanlar orta kuvvette esecektir. Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik illeri genelinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğinden ani sel, su baskını, heyelan riski, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluğa karşı tedbirli olunmalıdır. Yağışların konvektivite nedeniyle bazı noktalarda kısa süreli özellik göstermesi beklenmektedir" açıklamasında bulundular.