Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir kadın, eski sevgilisi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Gamze Cesur'un içinde bulunduğu bu korku dolu anlara dair ifadesi ise oldukça üzücüydü. Cesur, 42 yaşındaki eski sevgilisi Fatih D. tarafından kollarına, başına ve karnına aldığı 12 bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Olay önceki gece Hoşnudiye Mahallesi Sağın Sokak'ta meydana geldi. Cesur, arkadaşı Ayşe S. ile birlikte dışarıdaydı. Ancak D. tarafından takip ediliyordu. Daha sonra eski sevgilisi Cesur'u tutarak yere yatırdı ve ardından da bıçaklamaya başladı. Yaklaşık 3 ay önce ayrıldığı Fatih D. hakkında uzaklaştırma kararı çıkarttırsa da bu saldırıdan kurtulamadı. Hayati tehlikesi atlattıktan sonra normal servise alınan Cesur'un ifadesine göre, D. bıçağın kesici kısmıyla önce kafasına vurdu ve ardından sol omzuna sapladı. Vücudunun çeşitli yerlerine defalarca bıçakla vurdu. Cesur'un kız arkadaşı da olay esnasında yanındaydı.

Cesur'un ifadesinde, "kendisinden şikayetçi olduğu" belirtiliyor. D.'nin ise savcılıkta verdiği ifade ise oldukça şaşırtıcıydı. Yanında bıçak olmadığını ve kendisine hakaret ettiği için eski sevgilisine sinirlenerek saldırdığını iddia etti. D. ifadesinde, "Gamze bana hakaret etmeseydi böyle bir olay yaşanmazdı," dedi. Tutuklanan D. hakkında ise "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan işlem yapıldığı bilgisi verildi.