Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de son bir haftada etkili olan sağanak yağışın ardından güneşli hava ile birlikte vatandaşlar sokaklara akın etti. Şehir merkezinde bulunan Hamamyolu Caddesi üzerinde müzik ziyafeti veren İranlı görme engelli müzisyenler, dinleyenlerin adeta kulaklarının pasını sildi.

Özellikle ilçelerde sele dönüşen yağmurlar nedeniyle zor anlar yaşayan Eskişehir halkı, öğleden sonra yerini güneşli havaya bıraktı. Bu fırsatı değerlendiren vatandaşlar, şehir merkezinde yoğun bir kalabalık oluşturdu.

Odunpazarı ilçesi Hamamyolu Caddesi'nde İranlı görme engelli müzisyenler ise, şarkı söyleyerek ve enstrüman çalarak dinleyenlere müzik ziyafeti çekti. Türkçe şarkılarını seslendiren müzisyenler, yaklaşık 5 buçuk yıl önce İran'dan Türkiye'ye gelmişlerdi. Birçok kez Eskişehir sokaklarında müzik performansı sergileyerek adlarından söz ettiren müzisyenler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.