Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da devam eden Uluslararası Gül Festivali, dolu dolu etkinliklerle 2. gününde de vatandaşları ağırlıyor. Festival alanı çeşitli etkinliklerle dolup taşarken, çocuklar da kendileri için düzenlenen atölyelerde eğlenceli vakit geçiriyor.

Türkiye'nin gül bahçesi olarak adlandırılan Isparta'da düzenlenen festival, gül hasadı devam ederken, gülün güzel kokusu festival coşkusunu artırıyor. Isparta Valiliği ve Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen festivalde, çocuklara özel çalışmaların yanı sıra kamuya açık stantlarda da vatandaşlara bilgilendirme yapılıyor. Ayrıca alışveriş mağazaları ve canlı müzik konserleri gibi etkinlikler de festival alanında yer alıyor.

Festival coşkusunu en iyi yaşayanlardan biri de çocuklar oluyor. Isparta Uluslararası Gül Festivali'nde kum boyama, maske boyama, ebru sanatı, yüz boyama gibi etkinlikler çocuklar için özel olarak hazırlanıyor. Böylelikle çocuklar da festivalin coşkusunu doyasıya yaşıyorlar.

Festival alanında Isparta Belediyesi'nin Geri Dönüşüm Otobüsü de büyük ilgi görüyor. Geri dönüşüm malzemeleriyle yapılmış ürünlerin sergilendiği otobüs ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Bunun yanı sıra ahşap oymacılığı, ahşap boyama, minyatür halı dokuma gibi etkinlikler de festival alanında yer alıyor.

Festival alanından ayrılan çocuklar, etkinliklerin çok eğlenceli olduğunu belirttiler. Ayrıca festivali yıl boyunca beklediklerini ifade eden vatandaşlar, belediye yetkililerine teşekkür ettiler.