Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde yoğun yağışların sebep olduğu sel felaketi, tarım arazilerinin sular altında kalması ve karayolu ulaşımının kapanması gibi sorunlara neden oldu. Ülke genelinde etkili olan sağanak yağışlar, Eskişehir'de de saatler süren yağışlar şeklinde devam ediyor. Seyitgazi ilçesi köylerinde dün gece yaşanan sel felaketinin ardından, Günyüzü ilçesinde de bu sabah saatlerinde yağmur etkisini gösterdi. Yağışlar sonucu tatlı su kaynakları artarken, bazı bölgede sele neden oldu.



Ekili tarım arazileri su altında kalırken, özellikle Günyüzü ile Polatlı arasında kalan karayolu trafiğe kapandı. Bölgede çalışma başlatan ekipler, sel felaketinin zararlarını azaltmak için yoğun çaba sarf ediyorlar. Bu süreçte çiftçiler de, zarar görmeleri durumunda ekili arazilerine ulaşarak kontrol ediyorlar. Yaşanan sel felaketi sonrası, bölgede vatandaşlar zor anlar yaşamaya devam ediyorlar.