Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), 21. Olağan Genel Kurulu'nu Ankara'da gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), 21. Olağan Genel Kurulu'nu Ankara'da gerçekleştirdi. Genel Kurul'a Afyonkarahisar'dan çok sayıda sanayici ve bürokrat katıldı. OSBÜK, OSB'ler arası uygulama birlikteliği ve işbirliğini sağlamak, OSB'lerin sorunlarının çözümüne yönelik ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimde bulunmak ve Bakanlık ile OSB'ler arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla kurulan bir özel hukuk tüzel kişiliğidir .

Genel Kurul'da yapılan seçimlerde, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü, OSBÜK Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyonkarahisar Merkez 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu'na seçilen isimler arasında yer aldı.

Genel Kurul'a katılan Afyonkarahisar heyeti, OSBÜK'ün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve OSB'lerin gelişimi için destek vermeye devam edeceklerini belirttiler. Afyonkarahisar'da üç farklı OSB'nin faaliyet gösterdiğini ve bunların her birinin kendi alanında önemli başarılara imza attığını ifade ettiler.

Genel Kurul sonrasında OSBÜK tarafından düzenlenen kokteylde, Afyonkarahisar heyeti diğer illerden gelen sanayiciler ve yetkililerle görüş alışverişinde bulundu.