Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı DüzenlenecekAfyonkarahisar'da Kadın Girişimciliği Desteklemek İçin İnteraktif Girişimcilik Kampı Düzenlenecek

Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, yoğun yağışların ardından saha temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Karakaya ile birlikte İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret eden Damcı, İtfaiye Müdürü Ahmet Enes Karadaş'dan bilgi aldı. Çamur ve mil temizleme çalışmalarının yanı sıra diğer çalışmaları yerinde inceleyen ekip, Millet Bahçesi başta olmak üzere Bahçelievler ve diğer mahallelerde devam eden temizleme çalışmalarını inceledi.



Başkan Vekili Damcı, yağışların beklenenden fazla olduğunu ve meteorolojinin de sarı alarm verdiğini hatırlattı. Her ihbarın anında değerlendirildiğini belirten Damcı, özellikle dere yatağı olan mahallelerde temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti.



Şiddetli yağış sonrası Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, saha temizlik çalışmalarını yerinde incelemek üzere İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık ve Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Karakaya ile birlikte çalışmaları denetleyen Damcı, Millet Bahçesi başta olmak üzere diğer mahallelerde de temizlik çalışmalarını inceledi. Yağışların beklenenden fazla olduğunu hatırlatan Damcı, her ihbarın anında değerlendirildiğini ve temizlik çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.