Gözden kaçırmayın

Gaziler GünüGaziler Günü

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir bir araya geldi. Görüşmede, Üniversite ve Valilik arasındaki işbirliği kapsamında gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri ve planlanan projeler ele alındı. Gençlerin çağdaş bilgilerle donatılarak geleceğe hazırlanması gerektiğinin altını çizen Vali Kızılkaya, üniversitenin bu doğrultuda Türkiye'nin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti. Ayrıca, bölgenin değil tüm ülkenin yüksek kaliteli eğitim almasını sağlayan üniversite yönetimini takdir ettiğini dile getirdi.

Rektör Beydemir, üniversitenin bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında yapmış olduğu çalışmaları ve evrensel bilgi ve kültür birikimine katkı sağlamayı amaçladığını belirtti. Üniversitenin toplumun her kesimine hitap ettiğinin altını çizen Beydemir, eğitim ve araştırma projelerine büyük önem verdiklerini ve toplumsal ihtiyaçları öngörerek yenilikçi çözümler üretmek için çalıştıklarını ifade etti.

Vali Kızılkaya, üniversitenin deneyimli ve birikimli bir kurum olarak ulusal ve uluslararası alanda kendini kanıtladığını vurgulayarak ziyaretini sonlandırdı. Her iki taraf da misafirperverliklerinden dolayı birbirlerine teşekkür ettiler.