Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta'da gerçekleştirilen Uluslararası Gül Festivali'nin ikinci günü, DJ Suat Ateşdağlı ve sanatçı Ekin Uzunlar'ın performansıyla eğlenceli bir akşama dönüştü. Binlerce vatandaş yağmura rağmen konser alanını doldurarak müzik ziyafeti yaşadı. Konserde, Isparta Belediyesi Şehir Orkestrası'nın ardından DJ Suat Ateşdağlı ve sanatçı Ekin Uzunlar sahne aldı. Ekin Uzunlar'ın kemençesi eşliğinde söylediği şarkılara vatandaşlar cep telefonlarıyla ışık tutarak eşlik etti. Konser sırasında DJ Suat Ateşdağlı ve Ekin Uzunlar üzerlerine gül yaprakları serpildi.

Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, festival kapsamında sanatçıları Isparta'da misafir etmekten memnun olduklarını belirterek, sanatçılara gül ürünlerinden oluşan hediyeler verdi. Büyükçulcu, sanatçıları gül elçisi olarak ilan ettiklerini söyledi ve vatandaşların onları uzun bir süre beklediğini belirtti. Sanatçılar da Isparta'da bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür etti.