Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında nefesleri kesecek bir derbi maçı oynanacak.

Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında nefesleri kesecek bir derbi maçı oynanacak. Nef Stadyumu'nda 4 Haziran Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan karşılaşma, şampiyonluk yarışını da yakından ilgilendiriyor. Galatasaray, geçen hafta Trabzonspor'u 2-1 yenerek ligdeki 23. şampiyonluğunu ilan etmişti. Fenerbahçe ise son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla liderin 9 puan gerisine düşmüştü. Derbide sarı-lacivertliler, rakibine karşı prestij mücadelesi verecek.

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, derbi maçı öncesi kadroda bazı değişiklikler yapmayı planlıyor. Sakatlığı bulunan Icardi'nin yerine forvette Barış Alper'e şans verecek olan Buruk, orta sahada ise Torreira ve Berkan'ın yanına Oliveira'yı monte edecek. Sol bekte ise alternatif olmadığı için Dubois'i oynatacak olan tecrübeli hoca, sağ bekte ise Boey'in yerine Nelsson'u deneyecek.

Fenerbahçe'de ise teknik direktör Jorge Jesus, derbide Galatasaray'ın zaaflarını kullanmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Valencia'nın yerine forvette Batshuayi görev yapacak. Kanatlarda ise King ve Rossi'nin oynaması bekleniyor. Orta sahada ise Arao ve Crespo ikilisi görev yapacak. Savunmada ise Serdar, Gustavo, Szalai ve Osayi dörtlüsü sahada olacak.

Derbi maçı beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Müsabakayı Abdülkadir Bitigen yönetecek.