Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta'nın düzenlediği Uluslararası Gül Festivali'nin üçüncü gününde, Güneykent beldesinde gül hasadı gerçekleştirildi. Festivale katılan yerli ve yabancı turistler ise gül bahçelerinde dolaşarak, gül topladı ve fotoğraf çekildi. Yabancı gruplar ise gül fabrikasında yöresel oyunlarını sergiledi.

Etkinlikler, sabah saatlerinde başlayarak gül bahçeleri ziyaretiyle devam etti. Vatandaşlar, güller arasında dolaşarak, hasat yaparken festivalin en önemli etkinliklerinden birisi olarak nitelendirilen gül bahçeleri ziyareti gerçekleştirdiler. Gül bahçelerindeki etkinliğin ardından ise gül fabrikasını dolaşan katılımcılar, gül işleme işleminin nasıl yapıldığı hakkında bilgi sahibi oldular ve fabrika müzesini gezdiler.

Isparta Vali Vekili Hamdullah Suphi Özgödek, Isparta Belediye Başkan Vekili Uğur Büyükçulcu, Gönen Kaymakamı Ali Argama, protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı etkinliklerde, Büyükçulcu uluslararası gül festivalinin düzenlenmesiyle ilgili bilgi verdi. Misafirlerle birlikte gül toplamak, festivalin en keyifli anlarından birisiydi ve turizm açısından gülün ne kadar önemli olduğuna bir kez daha şahit olduklarını belirtti.

Uluslararası Gül Festivali'ne yurtiçi ve yurtdışından ilgi büyük. Yurtdışından gelen halk oyunları ekipleri, gül fabrikası alanında müzik ve oyunlar sergileyerek izleyenleri eğlendirdiler. Katılımcılar ise gösterileri ilgiyle takip ettiler. Festivalin her geçen yıl daha da büyüdüğüne ve daha fazla insanın ilgisini çektiğine dair umutlar, organizatörler tarafından dile getiriliyor.