Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bugün Türkiye'nin genel hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinde ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentisi var. Rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edilirken, hava sıcaklıklarının genel olarak 2 ila 4 derece artacağı öngörülüyor.

Afyonkarahisar'da ise hava durumu ilçelere göre farklılık gösterebilir. Sabah saatlerinde, tüm ilçelerde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak ve yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları ise ilçe ilçe değişiklik gösterse de, genel olarak 19-23 derece arasında olacağı tahmin ediliyor.

Bu bilgilere göre vatandaşların hava durumuna karşı tedbirli olmaları öneriliyor. Özellikle Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinde yaşayan vatandaşların sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı dikkatli olmaları tavsiye ediliyor.