Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Afyonkarahisar Belediyesi, doğayı seven aileleri bir araya getirmek için ikinci kez "Baba-Çocuk Kampı" düzenliyor. 16-17-18 Haziran tarihlerinde Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü işbirliği ile Motorsporları Merkezi'nde gerçekleştirilecek etkinlik, babalar ve çocuklarına unutulmaz bir doğa deneyimi yaşatacak. Aile ilişkilerini güçlendirmek, sosyal bağları kuvvetlendirmek amacıyla düzenlenecek kampta kayıt sayısı 500 ile sınırlı.

Kamp için kayıtlar, anmot.org üzerinden yapılabilecek. Ayrıca, kampta sadece 1 çocuk kabul edilecek ve 6-14 yaş aralığında olması gerekiyor. Baba, dede, amca ve dayıların çocuklarıyla birlikte kayıt yaptırabileceği kamp, çadır veya karavanla konaklama yapılacak. Kamp ekipmanlarını katılımcılar kendileri getirecek.

Kamp boyunca yapılacak yarışmalar, sulu oyunlar ve doğa etkinliklerinin yanı sıra, Cumartesi akşam yemeği ve Pazar sabah kahvaltısı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla ücretsiz olacak. Ekstra yiyecek ve içecek ihtiyaçları da kamp alanındaki kafe/marketten karşılanabilecek.

Kayıtlar 14 Haziran 2023 tarihinde kapanacak ve kamp, 18 Haziran 2023 Pazar günü saat 17:00'de sona erecek. Kamp boyunca giriş-çıkış yapılamayacak ve kapılar Cuma akşam 24:00'te kapatılacak. Tüm aileleri eşsiz doğa deneyimi için kampa olmaya davet ediyoruz.