Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

6 Şubat'taki Kahramanmaraş depreminin ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı personeli, insani yardım, cenaze hizmetleri ve manevi destek hizmetleri gibi görevlerde bulundu. Bu hizmetleri başarıyla yerine getiren personel, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından ödüllendirildi. İl Müftüsü Ali Erhun tarafından Bilecik Organize Sanayi Bölgesi binasındaki bir törende, il ve ilçe müftüleri, vaizler, din hizmetleri uzmanları, Kur'an kursu öğreticileri ve din görevlilerine başarı belgeleri takdim edildi.



Tören sırasında yaptığı konuşmada İl Müftüsü Erhun, Diyanet İşleri Başkanı personelinin her alanda görev yaptığına dikkat çekerek, "Bu başarı belgeleri, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın çalışmaları hakkında merak edenlere en iyi cevaptır. Bizler her yerdeyiz ve hayatın her alanında insanlara yardım ediyoruz. Salgın hastalıklarda, afetlerde, depremlerde ve diğer sıkıntılı durumlarda her zaman yardım eli uzatıyoruz. Rabbim hepimizi böyle önemli bir göreve layık gördü, hamdolsun. Bu vesileyle her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum ve başarı belgelerinizi takdim etmek istiyorum. Bu belgeleri bize gönderen Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş'a da şükranlarımı sunuyorum. Rabbim hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.