Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde Canlı Hayvan Pazarının yenilenmesi ve genişletilmesi için çalışmalar yaptı. Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı pazarda mevcut alanların bakım ve onarımı yapıldı. Ayrıca pazar alanının çevresi düzenlendi, vatandaşların alışverişlerini rahat yapabilmesi için ilave padoklar yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da pazar alanının önünde bulunan yolda altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan alanlara yama asfalt döküldü.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya, pazarda küçükbaş ve büyükbaş hayvanların yer alacağı padokların Kurban Bayramı için yetersiz kaldığını belirterek yeni padoklar yapıldığını açıkladı. Kaya, belediye başkanının talimatları doğrultusunda işe başladıklarını ve ilave padokların malzemelerini pazaryerinden kullandıklarını söyledi. Ayrıca yapılan çalışmaların atıl malzemelerinin de başka projelerde kullanılacağını kaydetti.

Canlı Hayvan Pazarı, Isparta Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi gerekli düzenlemelerin yapılmasıyla vatandaşlar ve kurbanlık satıcıları için daha kullanışlı hale getirildi.