Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Özel Ümit Hastanesi, çalışanlarına özel bir Moral ve Motivasyon Gecesi düzenledi. Eskişehir'in tanınan ses sanatçısı Pınar Işık'ın canlı performansı ile renklenen gece, sponsorların katılımıyla birlikte unutulmaz bir hal aldı. Katılımcılara sürpriz hediyeler dağıtıldı.



Gecenin hazırlıklarını yapan Özel Ümit Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Özler ve İnsan Kaynakları Müdürü Onur İkiel'in sunumunu yaptığı kokteylde, gecenin başlangıcını Özel Ümit Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Çetin ve İdari Direktörü Oktay Tanrıverdi yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin, katılım gösteren çalışanlara bu organizasyonu iki yıldır gerçekleştirdiklerini belirterek teşekkür etti. İdari Direktör Tanrıverdi, Ümit Hastaneleri'nin gurur duyarak çalışılan bir yer olduğunu ifade ederek, çalışanların gösterdiği çabalardan dolayı teşekkür etti.



Pınar Işık'ın unutulmaz performansı eşliğinde çalışanlar yılın yorgunluğunu atarak birlikte dans etti. Özel Ümit Hastanesi çalışanlarına moral veren ve birlik beraberliğin pekiştirilmesine katkı sağlayan bu organisazyonun devamının beklendiği ifade edildi.