Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, takımın amatör kümeye düşmesinin kaldırılmasını beklediğini açıkladı. Küme düşmenin tarihte ilk defa yaşandığını belirten Koca, taraftarlardan özür diledi ve Türkiye'deki depremden kaynaklı haksız bir durum oluştuğunu ifade etti. Koca, 3 takımın kendi grubundan, 2 takımın yan gruptan ve 1 takımın diğer gruptan küme düşürüldüğünü belirterek, bu durumun haksızlık olduğunu söyledi. Küme düşmenin kaldırılması için TFF'ye bir dilekçe sunan Eskişehirspor'un, bu hafta kararın açıklanacağına inandığını belirtti.

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, takımın daha güçlü bir kulüp olması için sistem değişiklikleri yapacaklarını açıkladı. Tesislerinde yapımı süren tesise 2 halı saha ekleyeceklerini belirten Koca, bu alanda kiralamak isteyenler olduğunu ancak kalıcı gelirler yaratmak için başka faaliyetlerde de bulunacaklarını söyledi. Koca, sıcak paranın hemen harcanabileceğini belirterek, geleceği kurtarmak için kalıcı gelirlerin sayısını artıracaklarını vurguladı.