Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'da son günlerde yaşanan yağışlar sonucunda il merkezi ve ilçelerde metrekareye düşen yağmur miktarı Meteoroloji tarafından açıklandı. Kütahya'da, en fazla yağış Gediz İlçesi'nde, metrekareye 30 kilogram olarak ölçüldü. Kütahya merkezinde ise bu rakam 27,2 kilogram olarak belirlendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün şiddetli yağmur uyarısına rağmen, dün ve bugün sabah saatlerinde etkili olan yağışlar bazı bölgelerde yolların su altında kalmasına, ev ve iş yerlerinin su basmasına neden oldu. Yaşanan olumsuzlukların ardından, Meteoroloji verilerine göre Kütahya'da düşen yağış miktarı açıklandı.

Gediz İlçesi'nde ölçülen 30 kilogramlık yağış miktarı en yüksek rakam olurken, Kütahya merkezde 27,2 kilogram yağış ölçüldü. Şaphane'de 25,7, Çavdarhisar'da 20,4, Tavşanlı(Balıköy)'de 19,8, Pazarlar'da 19,0, Simav'da 17,6, Domaniç'te 15,6, Hisarcık'ta 13,2 ve Emet'te ise 10,0 kilogram yağış ölçüldü. Yaşanan yoğun yağışların olumsuz etkilerinin giderek azalması bekleniyor.