Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de, Türkiye Çevre Haftası kapsamında "Doğal Sit Alanları ve Tabiat Varlıkları Tanıtım Sergisi" düzenlendi. Sergi, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi girişinde yapıldı ve öğrenciler ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sergi açılışında konuşan İl Müdürü Hikmet Çelik, 2023 yılı Çevre Haftası'nın ana temasının 'Temiz Deniz ve Temiz Çevre' olduğunu belirtti. Doğanın bir parçası olan herkesin, sunulan tüm nimetleri koruması gerektiğine dikkat çeken Çelik, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılması için herkesin çaba göstermesi gerektiğini vurguladı. Yaban hayatı, endemik türler ve doğal ekosistemlerin korunması kullanım dengesinin gözetilmesinin önemine değinen Çelik, her bireyin doğal varlıkları koruması gerektiğini ifade etti.

Sergi açılışını İl Müdürü Hikmet Çelik ve Eskişehir Müftüsü Bekir Gerek birlikte yaptı. Müdürlük personeli, ziyaretçilere Doğal Sit Alanları ve Tabiat Varlıkları hakkında detaylı bilgi vererek farkındalık oluşturmayı amaçladı.