Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Bilgisayar Programcılığı 11. sınıf öğrencileri, Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Her yıl yapılan bu ziyaretler sayesinde öğrenciler, teorik bilgileri pratikte görmek ve anlamak için fırsat buluyorlar. Öğrenciler, öncelikle Bilgi İşlem Daire Başkanlığı toplantı salonunda verilen eğitime katıldılar.

Eğitimde, öğrencilere bilgi işlem hakkında genel bir bilgilendirme yapıldı. Öğrenciler, veri merkezi havalandırması, Bilgi İşlem Merkezinde kurum işleyişi ve kullanılan yeni teknolojik programlar hakkında detaylı bilgilendirme aldılar. Eğitimin ardından saha turu yapılarak, Bilgi İşlem Tier 3 Veri Merkezi ve veri merkezini besleyen İklimlendirme ve Enerji Ünitesi gezildi. Saha turu sonrasında öğrenciler, merak ettikleri sorulara yanıt buldular.

Bu ziyaretler, öğrencilerin teorik bilgileri uygulamada görmeleri için önemli bir fırsat sunarken, aynı zamanda öğrencilerin üniversite ortamını tanımalarına ve farklı eğitim alanları hakkında bilgi edinmelerine de yardımcı olmaktadır. BŞEÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın öğrencilere verdiği eğitim ve saha turu da bu amaçla oldukça faydalı oldu.