Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Sanayi Odası (ESO), şehir-sanayi iletişimini güçlendirme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Eskişehir Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Korosu 100. Yıl Konseri, Sanat ve Kültür Sarayı Opera Salonu'nda gerçekleştirildi ve yoğun bir katılım ve sanatseverlerin ilgisiyle karşılandı. ESO, Eskişehir sanayisinin gelişimine, mesleki eğitime, ihracatın artırılmasına ve sosyal sorumluluk projelerine de imza atmaktadır.

Sanat ve Kültür Sarayı Opera Salonu'nda gerçekleştirilen konserde, 30 korist ve 9 kişilik saz ekibi, Eskişehir Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Korosu olarak sanat müziği parçalarını seslendirildi. Şef Meltem Büyükcan yönetiminde gerçekleştirilen konser yaklaşık iki saat sürdü ve solo ve koro seslendirilen eserler büyük beğeni topladı. Konserin sonunda Şef Meltem Büyükcan ve koro üyeleri salondaki vatandaşlar tarafından alkışlandı.

ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş konser sonrası, koro üyelerine ve sanatseverlere teşekkür ederek, "Cumhuriyet kadını ve erkeklerinin oluşturduğu koromuz bugün muhteşem bir işe imza attı. Koromuzu ve şefimizi kutluyorum. Bizleri muhteşem eserlerle güzel zamanlar yaşattılar. Gözlerimiz kimi zaman doldu ancak harcanan emek ve verilen çaba için kendilerine teşekkür ederiz. Şehrimizin sanatseverlerine ve sanayicilerimize de konsere katılarak bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim" dedi.