Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Oda Ve Pazar Yerinde Rant Sağlayanlar Var Afyonkarahisar Oda Ve Pazar Yerinde Rant Sağlayanlar Var

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek liderliğinde halkla doğrudan iletişim kurmanın ve kesintisiz hizmet sunmanın yollarını buluyor. Belediye, birimler, sosyal medya hesapları, beyaz masa, çağrı merkezi ve WhatsApp İhbar Hattı hizmetleri ile vatandaşların yanında yer alıyor. Belediyecilik anlayışı, etkin, şeffaf ve hesap verebilir bir şekilde hizmet veriyor. 2023 Ocak ayından 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında, Belediye'ye %99 oranında başvurular yapıldı ve başvuruların çoğu WhatsApp üzerinden yapıldı.

Başvuruların 4 bin 154'ü, WhatsApp üzerinden 2 bin 668'i, 455'i mail, 376'sı Sosyal Yardım Başvurusu, 376'sı şikâyet talep, 272'si Beyaz Masa üzerinden yüz yüze görüşme, 55'i de Bilgi Edinme Kanunundan yararlanan vatandaşlara aitti. Afyonkarahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, kaliteli hizmet, hızlı iletişim, çözüm odaklı ve olumlu geri dönüş işleyişiyle çalışarak belediye hizmetlerinden yararlanan kişi ve kuruluşların istek, talep, öneri ve şikâyetlerini alarak ilgili müdürlüklerle koordinasyon halinde çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Beyaz Masa, çağrı merkezi, mail, sosyal medya, ULAKBEL, Açık Kapı ve CİMER modülleri üzerinden 4 bin 154 başvuru yapıldı. Bu başvuruların tamamı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne aktarıldı ve geri bildirim sağlandı. Gelen talep ve şikayetler görevli personel tarafından kayıt altına alındı ve ilgili müdürlüklere iletilerek takibi yapıldı. İlgili müdürlükler tarafından çözüme ulaştırılan talepler hakkında vatandaşlara geri bildirim yapıldı.

Belediyenin müdürlüğü, ayna görevini yerine getirerek haberlerin hızlı ve güvenilir bir şekilde kamuoyuna duyurulmasında ve hemşehrilerimizden gelen talepleri hızla ilgili müdürlüklere iletmekte büyük bir özveriyle çalışıyor. Halkla iç içe ve ulaşılır bir belediye olmak amacıyla vatandaşların sorunlarını birinci elden tespit eden kayıt altına alarak ve en kısa sürede etkin bir şekilde çözerek çalışmalarını sürdürüyor.

Beyaz Masa Çözüm Merkezi, 444 03 83, 0533 311 52 52 ya da 0272 214 42 55 numaralı telefondan vatandaşların taleplerine, önerilerine ve şikâyetlerine yanıt vererek ilgili birimler ve kurumlara anında yönlendirme yapıyor.