Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'ın Taşoluk Belediyesi Kulübü ve Yeşilay Spor Kulübü'nün genç sporcuları, U-15 kategorisinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkı kazandı. Niğde ve Sivas'ta gerçekleştirilecek olan şampiyonada mücadele edecek olan sporcularımız başarılarıyla tüm gözleri üzerine çekti.

Ayrıca Taşoluk Beldesi'nden iki genç yetenek olan Fatma Yılmaz ve Yağmur Karabacak, Avrupa Şampiyonası için Tiran'da Türkiye'yi ve Afyonkarahisar'ı temsil edecekler. Ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda başarılı bir şekilde temsil etmek için mücadele edecek olan genç sporcularımız gurur kaynağı oldu.

Afyonkarahisar Yeşilay Spor Kulübünden de Okul Sporları Türkiye Şampiyonası için 17 güreşçi katılım sağlayacaklar. Bu önemli turnuvalarda mücadele edecek olan sporcularımızı yetiştiren antrenörleri Yakup Yağcı, Hakan Erdoğan ve Neslihan Erdoğan'a başarılar dileriz.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise yaptığı konuşmasında genç sporcuları tebrik ederek, Taşoluk Beldesi'nin Sultanları ve Yeşilay Spor Kulübünün güreşçileri bölge sporunda gurur kaynağı olduklarını vurguladı. Sporun önemine dikkat çekerek gençlerimizi sporla buluşturmayı ve desteklemeyi sürdüren kulüplerin başarıları önemli bir anlam taşıyor. Sporcularımıza başarılar dileriz.