Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin çehresini değiştirerek yeşil alanları arttırmaya devam ediyor. Atıl alanları ve imarda yeşil alan olarak görünen yerleri değerlendirerek, Erenler Mahallesi'ne birçok amaçlı park yapımına başladılar. 15 bin 200 metrekare alana sahip olan bu parkta çocuk oyun grupları, fitness alanı, basketbol ve voleybol sahaları da bulunacak. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in "her mahalleye park" sözü yerine getiriliyor ve gençlerin rekreasyon isteğini de yerine getiriliyor.

Zeybek Başkan'ın önderliğinde son 4 yılda 541 park inşa edildi ve yeşil alan miktarı %57 oranında artış sağladı. Atıl alanların kullanıma kazandırılması için mahallelerde 98 adet cep park yapıldı. Ayrıca Erenler Mahallesi'nde de yeşil alan düzenlemesi yapılarak genç nüfusun ihtiyaçları karşılandı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise yaptığı sosyal medya paylaşımında "Erenler Mahallemizde bulunan atıl alanı geri kazandırmak adına, daha yeşil Afyon hedefi ile çalışma başlattık" dedi. 15 bin metrekarelik alanı park yaparak Afyonkarahisar'ı daha da yeşil yapacaklarını belirtti. Yeni projelerle çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Zeybek, gençlerin rekreasyon isteklerini yerine getirmeyi hedeflediklerini de vurguladı.