Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Afyonkarahisar ve ilçelerinde hava durumu parçalı ve az bulutlu olarak bekleniyor. Şehir genelinde sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması öngörülüyor. Rüzgarın hafif, zaman zaman orta kuvvette kuzeyli yönlerden esmesi bekleniyor.

Afyonkarahisar merkez ve ilçelerindeki hava durumu tahminleri şöyle: Afyonkarahisar Merkez, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Evciler, Hocalar, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı parçalı ve az bulutlu havayla karşılaşacak. Tahmin edilen en yüksek sıcaklıklar 24-28°C arasında değişiyor.

Havaların keyifli bir gezi yapmak için uygun olduğu belirtiliyor ancak ani hava değişikliklerine karşı dikkatli olunması gerektiği hatırlatılıyor. Gezi planlamaları öncesi güncel hava durumu tahminlerinin kontrol edilmesinin faydalı olacağı ifade ediliyor. İyi geziler!