Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'in Pazaryeri ilçesindeki Küçükelmalı Tabiat Parkı, renkli ve coşkulu bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Artvinli dernek tarafından düzenlenen Büyük Marmara Artvinliler 2. Pişi Festivali, Artvinlileri buluşturmak için düzenlendi. Programa Türkiye'nin birçok ilinden Artvinli hemşehriler katıldı. Artvin yöresi sanatçıları da programa renk kattı ve gelen misafirlerle birlikte horon oynadılar. Gebze Halk Eğitim Merkezi Halk Dansları Topluluğu da Artvin yöresinin halk danslarını gösterdi.

Festivalde ayrıca depremzedeler için yardım kampanyası düzenlendi. İmerhev Papart Vadisi Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Köksal Turan, festivalde toplanan gelir ile deprem bölgesine kırtasiye yardımı yapacaklarını ifade etti. Buna ek olarak, alanda kurulan yardım kutusuna herkesin yardım etmesi için çağrı yaptı.

Programa katılan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin de birlik ve beraberliği pekiştiren bu güzel etkinlikte emeği geçen herkesi kutladı ve depremzedelere yardım etmek amacıyla düzenlenen yardım kampanyası için de teşekkür etti. Ayrıca, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Aydın da hava muhalefeti yaşanmasına rağmen programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve festivallerin birlikteliği ve beraberliği pekiştirmek için önemli olduğunu vurguladı.

Programa Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Alaattin Emral, Bursa, Ankara, İstanbul, İzmit, Sakarya, Samsun ve diğer illerden dernek başkanları ve vatandaşlar da katılım gösterdi.