Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Eskişehir'de araç bakım ve temizliği konusunda hizmet veren Yusuf Kürşat Nalcı, yaz aylarının gelmesiyle birlikte araç sahiplerinin araçlarını daha güzel görünümlü ve temiz tutmaları için oto kuaförlere akın ettiğini belirtti. Bu işlemler sonrasında araçların daha geç kirlendiğini söyleyen Nalcı, otomobil bakımı, temizliği ve seramik kaplamaları hakkında bilgi verdi.

Kış mevsiminde araçların hasar gördüğünü ve kir tuttuğunu belirten Nalcı, yaz aylarına girerken araçların iç ve dış temizliklerinin yapılması gerektiğini vurguladı. Aracın iç kısmının da önemli olduğunu belirten Nalcı, detaylı temizlik yaparak aracın içindeki tüm kirleri ve çamur kalıntılarını temizlediklerini dile getirdi. Deri koltuklu araçların da deri koruma uygulaması yapıldığını belirten Nalcı, bu işlemlerin aracın değerini artırdığını ifade etti.

Seramik kaplamanın da aracı koruduğunu ve ikinci el satışlarda aracın değerini artırdığını söyleyen Nalcı, seramik işlemi yapmadan önce aracın temizlenmesi gerektiğini belirtti. İşlemin yaklaşık olarak 2 bin liradan başlayıp 12 bin liraya kadar çıkabileceğini dile getiren Nalcı, müşterilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve bu işlemlerin yapılmış olduğu araçların satıcılar için daha karlı satıldığını belirtti.