Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Pazaryeri ilçesine bağlı Güde, Bahçesultan, Burçalık ve Nazifpaşa köylerinde yaşayan vatandaşlar, geleneksel hale getirilen yağmur ve şükür duasında bir araya geldi. Her yıl Bahçesultan ile Güde köyü arasındaki alanda gerçekleştirilen etkinlik, bu sene yağmur nedeniyle Güde Köyü'ndeki bir okulun bahçesinde düzenlendi. Şükür duasına, köy muhtarları, diğer illerde yaşayan vatandaşlar ve köylülerin katılımıyla renk kattı. Mevlit okumasıyla başlayan şükür duası, öğle namazının ardından okul bahçesinde kurulan çadırlarda yapılan yemek ikramıyla sona erdi.
Güde Köyü Muhtarı Metin Turan, yıllardır geleneksel hale gelmiş olan bu etkinliğin 4 köyün bir araya gelerek yağmur ve şükür duası yapmasını kapsadığını söyledi. Turan, "Bu yıl havalar çok yağışlı gitti ama bizler yine şükür duası için bir araya geldik. Katılımcılara teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri, dernek üyeleri ile çevre illerden ve köylerden vatandaşların da katıldığı etkinlik, bir kez daha başarıyla düzenlendi.