Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'deki bir çiğ köfteci işletmesi, işlerindeki düşüşü telafi etmek ve müşterilerin ilgisini çekmek için ilginç bir yola başvurdu. İşletme, Çamlıca Mahallesi'nde bulunuyor ve yapay bir ağaç yaptı. Bu ağacın özelliği, müşterilerin notlarını bırakabilecekleri bir yer olmasıydı. Yaklaşık 2 bin adet notun bırakıldığı bu yapay ağaç, sadece müşterilerin değil, mahalle sakinlerinin de ilgisini çekti ve ağaç, beklenenden daha fazla ilgi gördü. İşletmenin sahibi Talha Buldum, müşterilerin notlarının, kitap alıntıları ve güzel sözlerin yazıldığı notlarla yeşerdiğini ifade etti.

Buldum, işleri canlandırmak için işletmelerini daha ilgi çekici hale getirmeye çalıştıklarını belirtti. Yaptıkları işlem, üzerine not bırakılacak bir yapay ağaç oluşturmak oldu. Müşterilerin ilgi ve alakası ise, işletmenin beklentilerinin çok üzerine çıktı. Ağaca bırakılan notlar sayesinde büyüyen ve yeşeren bu ağaç, adeta gerçek bir ağaç haline geldi. Buldum, müşterilerin ağaca bıraktıkları notların sayısının yaklaşık olarak 2 bin olduğunu tahmin etti.

Müşterilerin notları arasında, kitap alıntıları, şairlerin güzel sözleri, çizimler ve sevgililerin isimleri bulunuyor. Ayrıca, müşterilerin notlarını sosyal medyada da paylaşması, işletmenin reklamı için önemli bir katkıda bulunuyor. Ağacın beklenenden daha fazla ilgi görmesi, bazı müşterilerin sadece ağacı görmek için dükkanı ziyaret etmelerine sebep oldu. Buldum, ağacın işlerin düşük olduğu dönemde aklına geldiğini ve müşterilerden olumlu tepkiler aldıklarını belirtti.