Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi, 12. Uluslararası Sanat Çalıştayı etkinliğini bu yıl düzenleyecek. Etkinliğe toplamda 14 sanatçı katılacak. Çalıştay, 12-16 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve açılış 12 Haziran Pazartesi günü saat 18.00'de Özdilek Sanat Merkezi'nde yapılacak. Katılımcı ressamların çalışmaları hafta boyunca yine Özdilek Sanat Merkezi'nde sürecek. Daha önce gerçekleştirilen 11 çalıştaya toplam 290 sanatçı katılmış ve 400 eser ortaya çıkmıştı. Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumu ve Uluslararası Şiir Buluşması ile birlikte, Sanat Çalıştayı Tepebaşı Belediyesi'nin 3 büyük sanatsal etkinliğinden biri olarak öne çıkıyor. 12. Uluslararası Sanat Çalıştayı, 16 Haziran Cuma günü saat 18.00'de Tepebaşı Belediyesi Merkez Sergi Salonu'nda düzenlenecek kapanış töreniyle sona erecek.

Bu yılki sanat etkinliğine katılacak olan sanatçılar ise Ayşe Arkün, Ayşe Bilir, Cenk Sezer, Emirhan Candan, Ferodin Iaia, F. Filiz Unat, Hüseyin Şahdubak, İbrahim Ünay, İsmail Ateş, Oğuz Kaleli, Salim Başyiğit, Sebastian Körbs, Şemsettin Edeer ve Zafer Dilekçi olarak belirlendi. Sanat Danışmanlığını ise Numan Arslan üstleniyor.