Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi fuaye alanında Kitap Kafe'nin okuyucular için hazır hale getirildiğini duyurdu. Kitap Kafe, Belediye Başkanı tarafından yakından takip ediliyor ve özellikle üniversite öğrencileri olmak üzere şehirdeki tüm okuyuculara hizmet verecek. Okuma alanları, ders çalışma bölümleri, ikram ve dinlenme alanlarıyla hazırlanan Kitap Kafe'de üniversite öğrencileri sabah saatlerine kadar faydalanabilecekler. Kitap günleri çerçevesinde kitap alarak çekilişe katılan okurlar, 11 Haziran Pazar günü saat 17.00'de gerçekleştirilecek çekilişle bir bisiklet, 10 dünya klasik eseri ve 500 TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilecekler.

Bilecik Belediyesi, Bilecik Kitap Günleri etkinliği düzenliyor ve yaklaşık 20 yazarın katılacağı etkinlikte Bilecikli okurlar yazarlarla buluşacaklar. Başkan Vekili Subaşı, "2-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Bilecik Kitap Günleri çerçevesinde 10 Haziran'da Mehmet Ali Çatal, Tolga Akpınar ve Alparslan Yige, 11 Haziran Pazar günü ise Ahmet Ümit, Cemil Kılıç ve Ali Avcu, kitapseverlerle söyleşi ve imza için bir araya gelecekler. Etkinliğe katılmak için Semih İğdigül, İbrahim Özbay, Nihat Gökmen, Süleyman Kocabaş, Abdurrahman Adıyan, Cemal Kaya, Yüksel Köker, Selçuk Silsüpür ve Davut Tunçbilek gibi isimler de yer alacaklar" dedi.