Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Mini Posterler Ev Dekorasyonunda ve İşletmelerde Popüler Hale Geldi

Çeşitli yaşam alanlarına farklılık katmak isteyen vatandaşlar son zamanlarda mini posterlere büyük ilgi gösteriyor. Ucuz maliyetli, kolay taşınabilir ve birçok çeşide sahip olan posterlerle ev, iş yeri ve ofis gibi yerler güzelleştirilebiliyor. Bu nedenle, kafe ve restoran sahipleri de mini poster modasına ayak uydurmaya başladı.

Özgür Özyürek adındaki bir satıcıya göre, kafe sahipleri sıcak bir atmosfer oluşturmak için mini posterleri dekorasyon için kullanıyorlar. Yeşilçam figürlerinin en çok tercih edildiğini belirten Özyürek, mini posterlerin gençler ve kafe sahiplerinin yoğun ilgisini çektiğini ifade etti.

Mini posterlerin dekorasyon trendi haline geldiğini söyleyen Özyürek, üçlü posterlerin tercih edilme nedenlerini renkli, küçük boyutlu ve kolay taşınabilir olması olarak açıkladı. Büyük boy posterlerin asılacak yer sıkıntısı yarattığını ve bunların hareket ettirilmesinin zor olduğunu belirten Özyürek, mini posterlerin kolaylıkla tek tek asılabilir olmasının avantajını vurguladı.

Özyürek ayrıca, küçük işletmelerin ortamını tamamlamak için mini posterlerin yanı sıra Yeşilçam yıldızlarının fotoğraflarını tercih ettiklerini belirtti. Bu posterler, kahve evleri ve benzeri işletmelerde geleneksel bir hava yaratarak müşterilerine samimi ve sıcak bir ortam sunmayı amaçlıyorlar.