Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü (ESOK) tarafından düzenlenen Odunpazarı ESOK Rally, bu yıl 9-11 Haziran tarihlerinde gerçekleştirildi. 71 otomobil ve 142 sporcu yarışmaya katıldı. Etkinliğin açılışı, Eskişehir İl Temsilcisi Nevzat Aslan tarafından 9 Haziran 2022 tarihinde Odunpazarı Evleri meydanında düzenlenen seremonik start ile yapıldı. İlk ayak, 10 Haziran Cumartesi günü saat 10.00'da Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda bulunan servis alanından başladı ve 4 özel etap sonrasında saat 16.32'da yine servis alanında sona erdi. İkinci gün ise 11 Haziran Pazar günü saat 10.00'da başlayarak, 4 özel etap sonrasında ödül töreni ve finiş seremonisi ESPARK önünde gerçekleştirildi.

Direktör Serdar Yağız, yarışma öncesinde Burak Çukurova'nın 52 puanla lider olduğunu, Ümit Can Özdemir'in 50 puanla ikincilikte yer aldığını, üçüncülüğü ise 27 puanla Uğur Soylu'nun kazandığını ifade etti.

Etkinliğe katılan Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Adam, sporculara başarılar diledi.