Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eskişehir OSB tarafından kuruldu ve nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için hizmet veriyor. Okul, 2019 yılında 100 öğrenciyle eğitim öğretime başlamış ve Cumhuriyetin 100. yıldönümünde ilk mezunlarını vermeye hazırlanıyor. Okul, mezunlarını unutulmaz kılmak için 12. sınıf öğrencileri için hatıra ormanı oluşturdu.



KOBİ OSB'de gerçekleşen "Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı" fidan dikim törenine okulun yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı. Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yaptığı konuşmada öğrencilerin okulun ilk mezunları olduğunu ve çok başarılı olduklarını söyledi. Ayrıca, ağaç dikmenin dinimizde de önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak bu anlamlı etkinliği düzenleyenlere teşekkür etti. Konuşmanın ardından yönetime, öğretmenlere ve öğrencilere fidan dikimi gerçekleşti.



Okulun yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen "Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı" fidan dikim töreni ile okulun ilk mezunları onurlandırılmış oldu. Eskişehir OSB'nin desteğiyle kurulan okul, sanayinin nitelikli personel ihtiyacını karşılamak için önemli bir hizmet sunmaya devam ediyor.