Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilciliği iş birliğiyle gerçekleştirilen Hisarlı Ahmet Satranç Turnuvası sona erdi ve ödül töreni Kütahya Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirildi. Törene, Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Şen, Türkiye Satranç Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi İbrahim Okursoy ve sporcular ile aileleri katıldı. Dereceye giren öğrencilere törende madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

Turnuvada, 8 yaş ve altı kategorisinde birinci Arel Yeşilçay, ikinci Halil Tuna Öcal, üçüncü Özgür Deniz Candemir ve dördüncü Halit Bora Güneş oldu. 10 yaş ve altı kategorisinde ise birinci Emre Kuru, ikinci Kazım Bahadır Kaçar, üçüncü Yağmur Derya Göktürk ve dördüncü Ümit Mete Şenel oldu. Ayrıca, 16 yaş ve altı kategorisinde birinci Aslınur Berrin Aydın, ikinci Enes Tunca, üçüncü Uğur Kaya Göktürk ve dördüncü Enes Solmaz oldu. Açık yaş kategorisinde ise birincilik Mehmet Eren Günay'ın, ikincilik Batın Okur'un, üçüncülük Furkan Koca'nın ve dördüncülük İsmail Kerem Altınok'un oldu.