Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, zamanı geriye alarak ilimizde yaşanan bir olaya yönelik açıklamalarda bulundu. Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu'nda öğretmenlerin şiddete maruz kaldığı olaya dikkat çeken Özkaya, şiddet uygulamanın kabul edilemez olduğunu ve hiçbir sebeple öğretmene, sağlık çalışanına, kamu görevlisine ya da vatandaşa şiddet uygulanamayacağını belirtti.



Öğretmenlerin toplumun geleceği için fedakarca görev yaptığını ve öğrencilere doğru bilgiyi aktardığını vurgulayan Özkaya, uygulanan şiddetin kabul edilemez olduğunu ve bu olayın takipçisi olacaklarını ifade etti. Şiddetin bir çözüm olmadığını belirten Milletvekili Özkaya, hatalı konularda ve kişiler arasında yaşanan uyuşmazlıklarda çözümün hukuki zemin olduğunu söyledi.



Öğretmenlerin büyük emeği olduğunu ve geleceğimiz için önemli bir role sahip olduklarını vurgulayan Özkaya, öğretmenlere karşı gerçekleşen bu çirkin saldırıyı kınadığını belirtti. Mağdur olan tüm öğretmenlere ve eğitim camiasına geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Özkaya, çocuklarımız ve geleceğimiz için fedakârca görev yapan öğretmenlerin her zaman yanlarında olacaklarını da sözlerine ekledi.