Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik polisi, farklı illerde düzenlediği 'Şafak 3' operasyonlarının sonuncusunda İstanbul'da yakaladığı 5 kişiyi tutukladı. Bu tutuklamayla birlikte operasyon kapsamında tutuklananların sayısı 14'e ulaştı.

Bilgilere göre, Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, kent merkezi ve diğer illerde çeşitli dolandırıcılık olaylarına karşı özel bir ekip kurdu. Solundurma paraları yüzünden gerçekleşen 135 suçtan toplamda 5 milyon haksız kazanç elde eden çete üyelerine yönelik 2 önceki operasyonla birçok kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden 9'u tutuklanmıştı.

Son olarak İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, 12 cep telefonu, 1 masaüstü bilgisayar, 3 sim kart, 30 banka kartı, 2.035 TL, 770 dolar, 200 euro ve 20 sterlin ele geçirildi. Operasyon sırasında gözaltına alınan 5 kişi, 'Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurmak', 'Nitelikli Dolandırıcılık ve Suç Gelirlerini Aklama Suçlarından' dolayı Söğüt Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 5 şüpheli tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.