Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de gerçekleştirilen bir uyuşturucu operasyonunda, 5 şüpheli yakalandı. Operasyon sırasında yapılan aramalar sonucu, 4 tabanca, 2 tüfek ve yüklü miktarda para ele geçirildi. Operasyonun amacı, uyuşturucu madde girişini engelleyerek sokak satıcılarını yakalamaktı.



Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu satıcılığı yaptığı tespit edilen 5 şahıs yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda, metamfetamin, sentetik kannobinoid (bonzai), esrar, ecstacy hap, kokain gibi uyuşturucuların yanı sıra, hassas teraziler ve silahlar da ele geçirildi. Aramalarda bulunan para miktarı da dikkat çekiciydi; tam 215 bin 300 TL nakit para, 4 çeyrek altın, 1 cumhuriyet altını, 1 gram altın, 14 tam altın, 230 euro ve 225 dolar yer alıyordu.



Yakalanan şüphelilerin adli makamlara çıkarıldığı ve tutuklandığı belirtildi. Operasyon, uyuşturucu kaçakçılığına karşı yapılan mücadele kapsamında gerçekleştirildi.