Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Afyonkarahisar Belediyesi, daha temiz bir şehir için çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatları doğrultusunda çöp konteynerleri yıkama aracı, araç filosuna dahil edildi. Artık yaz aylarında kötü koku ve haşere üreme noktaları olan çöp konteynerleri, yıkanacak, dezenfekte edilecek ve ilaçlanacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan konteyner yıkama aracı program dahilinde cadde, sokak gezerek dezenfekte işlemi yapacak.

Çevre dostu araç modern donanımı sayesinde 3 dakika içinde konteynerleri temizleyecek ve pis suyu kendi haznesinde barındırarak doğaya zarar vermeyecek. Mikrobiyal bakteri önleyici, kir sökücü ve koku giderici özelliği olan araç, konteynerlerin temizliği yerinde, hızlı, ekonomik ve etkin bir şekilde sağlayacak. Ayrıca küçük çöp kutuları ve otobüs durakları da bu araçla yıkanacak.

Yıkama aracı 5 ton temiz ve 2 ton pis su hazneli çevre ve doğa dostu bir araç olarak dikkat çekiyor. Belediye her mahallede periyodik olarak konteynerlerin ve konteyner alanlarının yıkama, dezenfekte ve ilaçlama çalışmalarını da kesintisiz olarak sürdürecek.