Gözden kaçırmayın

Öğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi GerekenlerÖğretmenlere Saygı Göstermek İçin İletişim Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hisarcık ilçe müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören 39 öğrenci için yılsonu bitirme programı düzenlendi. Kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen programda öğrenciler Kur'an-ı Kerim'den ezberledikleri ayetleri, ilahileri ve duaları icra ettiler. Programa Kaymakam İsmail Tosun, Belediye Başkan Vekili Adil Eroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Korkut, İlçe Emniyet Amiri Seydi Uzun, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Burak Kavaslar, İlçe Müftüsü Sebahattin Ceyhun ve diğer kurum amirleri katıldı.

İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol açılış konuşmasında, Diyanet İşleri Başkanlığı olarak toplumun tüm kesimlerine din hizmeti vermenin Anayasa'da belirtilmiş bir görev olduğunu belirterek, gençlerin manevi birikimlerine önem verdiklerini, bu nedenle 4-6 yaş Kur'an kurslarını ve Diyanet Gençlik Merkezleri'ni yaygınlaştırdıklarını söyledi. Akyol, hedeflerinin gençlerin manevi değerlerinin güçlü olması, vatan ve millet sevgisiyle donanmış fedakar gençler yetiştirmek olduğunu ifade etti.

Programa halkın yoğun ilgisi vardı ve katılımcılara lokma ikramı yapıldı.