Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

AK Parti milletvekilleri, Sağlık ve Aile Sosyal Hizmetler bakanlarını ziyaret ederek yatırımları konuştular. Heyet, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptıkları görüşmede, Afyonkarahisar'da yapılması planlanan 100 yataklı hastane ve diğer sağlık tesisleri, yatırımlar ve doktor atamaları konularını görüştü. Milletvekilleri ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir'e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunseven ve Hasan Arslan, önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ettiler. Ardından, hemşehrimiz ve önceki dönem Cezayir büyükelçisi olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir'i ziyaret ettiler. Milletvekilleri yapmış oldukları açıklamada, Sağlık Bakanı ile Afyonkarahisar merkezde yapılması planlanan 100 yataklı hastane ve diğer sağlık tesisleri, yatırımlar ve doktor atamaları konularını görüştüklerini belirttiler. Heyet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Özdemir'i de ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Milletvekilleri, görüşmelerinde Sağlık Bakanı Koca ile Afyonkarahisar'da yapılması planlanan 100 yataklı hastane ile Çobanlar, Başmakçı, Sandıklı Devlet Hastaneleri gibi konuları ele aldılar. Ayrıca, diğer sağlık tesisleri, sağlık yatırımları ve ilimize gerçekleştirilecek doktor atamaları da görüşülen konular arasındaydı.