Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi müzik öğretmenleri ve kursiyerleri Sakarya nehri kenarında düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleriyle bir araya geldi. Etkinlikte, yıl boyunca açılan ve devam eden gitar, keman, ritim ve piyano gibi kurslarda eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan müzik dinletisi halka sunuldu. Osmaneli Halk Eğitimi Merkezi Müzik öğretmenleri ve bir Anadolu Lisesi müzik öğretmeninin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, kursiyerler ve öğrenciler de sahne aldı.

Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, 2023-2024 eğitim yılına yaklaştıklarını belirterek, Bakanlıklarının tüm Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nın 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanılması talebinde bulunduğunu ifade etti. Üçüncüsü düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme etkinliklerinde diğer kursiyerlerin el emeği göz nuruyla hazırladıkları ürünlerin sergilendiğini belirten Döş, Osmaneli'deki tüm vatandaşları Halk Eğitim kurslarına davet etti. Spordan sanata, müzikten bilişime, el sanatlarından giyime kadar birçok alanda kursların bulunduğunu söyleyen Döş, Kaymakamı Yüksel Ünal'a, Belediye Başkanı Münür Şahin'e, müzik öğretmenlerine ve kursiyerlere teşekkür etti.