Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Isparta Belediyesi, Gölcük yolunda Muzaffer Sinop Caddesi ile Kadir Boylu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta düzenleme çalışması yapıyor. Bu bölgedeki yeni yapılaşma ve trafik yoğunluğu nedeniyle akıllı bir kavşak inşa ediliyor.

Belediye, şehrin ihtiyaçlarına ve yeni yapılaşmalara uygun olarak trafik akışını kolaylaştırmak için birçok kavşakta ve yol kesiminde düzenleme çalışmaları yaptı. Bu kapsamda sinyalizasyon sistemlerinde de düzenlemeler yapıldı. Gölcük yolunda da çalışmalar devam ediyor.

Deregümü ovasındaki yeni yapılaşma nedeniyle artan trafik yoğunluğu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Muzaffer Sinop Caddesi ve Kadir Boylu Caddesi'nin kesiştiği kavşakta akıllı bir kavşak inşa edilmesini gerektirdi. Yeni kavşak, çalışmalar tamamlandıktan sonra Yeni Zabıta Hizmet Binası'ndan Batıkent Mahallesi ve Burdur yoluna seyahat eden sürücüler için güvenli ve rahat bir seyahat imkanı sağlayacak.