Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan operasyonda, içlerinde daha önceden kasten adam öldürme suçundan 17 yıl 11 ay hapis cezası bulunan bir kişi de dahil olmak üzere toplam 5 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda silah ve çalıntı motosiklet de ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı ilçesinde şüpheli şahıslara yönelik bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu çalışmalar kapsamında, şüpheli bir kişi olan M.G., daha önceden kasten öldürme suçundan aranıyordu ve 17 yıl 11 ay hapis cezasının olduğu ortaya çıktı. Ayrıca kullandığı motosikletin de çalıntı olduğu belirlendi. E.E. isimli başka bir şüphelinin de 3 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve toplamda 10 yıl 1 ay hapis cezasının olduğu tespit edildi. G.Y. isimli bir başka şüphelinin de kullandığı motosikletin çalıntı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca araçta bulunan F.H. ve M.B. isimli 2 kişinin üzerinde kurusıkı bir tabanca da dahil olmak üzere 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu silahlara ait 19 adet mermi ele geçirildi.

Yakalanan 5 şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı ve toplamda 37 bin 808 TL idari para cezası uygulandı.