Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'ın hayali olan teleferik projesi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in seçim vaatlerinden biriydi ve çalışmalar hızla devam ediyor. Belediye Başkanı Zeybek, projenin alt istasyon sahasını ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Alt istasyonda sosyal tesis ve rekreasyon alanları yapımı devam ederken, Kale ve Çavuşbaş Minübüs Durağı alanı arasına halatlar kuruldu. Zirvedeki ankraj çalışmaları için ise gerekli malzemeler yük asansörü ile taşınıyor.

Projenin üst istasyonunda yapılan işlemler için gerekli ekipmanların taşındığı yük asansörü alanında çalışmalar devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, proje için gerekli yük asansörünü kullanarak Kale zirvesine çıktı ve tarihi Karahisar Kalesi'ni kendi telefonu ile pozladı.

Teleferiğin yapım aşamasına ilişkin bilgi veren Zeybek Başkan, kabinlerin halatlarının geldiği müjdesini paylaştı. Alt istasyonda yapılacak sosyal tesislerin inşaatı hızla devam ederken, kalenin üst noktasında ise ankraj çalışmaları sürüyor. Teleferik projesinde kullanılacak ağır malzemeler helikopterle, küçük malzemeler ise yük asansörü ile taşınacak.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, "Söz Uçar Eser Kalır" prensibi ile hareket ederek projelerini hayata geçiriyor. Teleferik projesi de bu prensibi yansıtıyor ve Zafer Haftası'nda deneme sürüşleri başlayacak.